Mesečni horoskop za vsa znamenja vam odpre oči

Mesečni horoskop je za vsa znamenja objavljen na naslednji povezavi, zato tam preberite si svoj mesečni horoskop. Morda veste, da se raki in kozorogi slabo ujemajo, da ne smete sprejemati pomembnih odločitev, ki vam bodo spremenile življenje, ko je Merkur retrograden in da morate preveriti Venero nekoga, preden popeljete razmerje na višjo raven. Tudi z naraščajočim številom aplikacij in računov v družabnih omrežjih, ki so vam na voljo, obstaja veliko stvari, ki ločujejo celo najbolj predane ljubitelje pop astrologije od profesionalcev. Kako lahko z vsemi temi informacijami (in občasnimi napačnimi informacijami) natančno veste, kaj vam zvezde resnično želijo povedati?

Mesečni horoskop

Zato preverite, kateri mesečni horoskop berete. Prva stvar, ki se jo večina ljudi nauči prepoznati v astrologiji, je njihovo sončno znamenje. Astrologija sončnih znamenj je tudi tisto, na kar se osredotoča večina dnevnih, tedenskih in mesečnih horoskopov na internetu. Toda ne glede na to, kako navezani se morda počutite na svojo mrzlo osebnost tehtnice ali lastnosti nežnega raka, vaše sončno znamenje komaj praska po površini.

Mesečni horoskop pravi, da ženske običajno čutijo močnejšo vez s svojim luninim znakom. Luna arhetipsko predstavlja žensko energijo. V vaši karti odraža vaše globlje, bolj čustvene potrebe in vidike vaše osebnosti. Pomislite na to kot na osebo, ki ste, ko ste popolnoma sami, ko pišete dnevnik. Preverjanje horoskopa vašega luninega znamenja med čustvenim ali stresnim dnevom ali tednom je pogosto lahko bolj pronicljivo kot preverjanje vašega sončnega znamenja. In ko gre za zmenke preverite mesečni horoskop.

Sonce in Luna tvorita temelj vaše osebnosti. Sonce odraža vaš splošni pristop do življenja, medtem ko je Luna vaša čustvena domača baza. Toda Sonce in Luna delujeta z osmimi planeti v zodiaku in znamenje, ki ga zaseda vsak planet, vpliva na določen del vašega značaja. Uporaba astrologije za iskanje popolnega partnerja še zdaleč ni enostavna. Astrologi začetniki lahko ocenijo združljivost glede na znak za znakom, toda navzkrižna primerjava planetov v karti vsakega partnerja lahko vzpostavi ali prekine razmerje. Medtem ko so združljiva Venerina znamenja obetavna, lahko vaša postavitev Lune, Marsa in Merkurja resnično določi, kako dobro se bo odnos odvijal skozi čas.