nadlani.si

Nadlani.si

Danes imamo že vsi pametne telefone, tako, da smo takoj seznanjeni z vsemi novicami. Samo brez veze, da iščemo vse novice na različnih koncih, če pa imamo lahko vse nadlani.si. Mogoče nekateri malo prej, nekateri pozneje. Večkrat malo brskamo, da poiščemo črno kroniko, mogoče vreme, male oglase. Ampak na koncu smo z vsem na tekočem.

nadlani.si

Spletna stran nadlani.si vam ponuja vse informacije na enem mestu. Sploh ne rabite imet več na telefonu odprtih več zavitkov, da bi vse informacije imeli na enem mestu. Kdor uporablja že dalj časa nadlani.si ve kako uporabna je ta stran, vse imaš na enem mestu. Tu ne najdete samo novic, črne kronike, imate male oglase, kulinariko, vse o zdravju, o potovanju, vse o multimediji, vse o avtomobilizmu. Ja vse to najdete na tej strani, samo malo prebrskajte in bodo vse informacije vaše. Od danes naprej imate lahko samo nadlani.si odprto na vašem telefonu in boste z vsem na tekočem.

Mogoče vas kdaj zanimajo kakšna potovanja, tu boste našli vse kar vas zanima. Lahko oddate kakšen mali oglas ali vi poiščete kaj na oglasih. Tudi vreme nas večkrat zanima, z raznimi novicami po Sloveniji pa smo tak vedno radovedni. Če še niste slišali za stran na dlani, kar pogumno jo raziščite. Boste videli kako je koristna, kaj vse vam ponuja na enem mestu. Tako, kot je ta stran informirana, ni nobena druga. Z vsemi novicami boste seznanjeni prvi, samo na stran na dlani morate pogledat. Vse naj novejše novice vam bo pokazalo takoj na začetku. Za ostale stvari, ki vas zanimajo pa malo prebrskajte. Mogoče boste našli kaj zanimivega o vrtnarstvu ali pa kak novi recept za kosilo. Glavnem vse imate na eni sami strani, ne rabite za vsako stran imet odprt zavitek in strica googla spraševat. Če pa vam na dlani vse pove.