smrekovo mazilo

Kje lahko kupimo smrekovo mazilo?

Slovenski proizvod, ki se je pričel izdelovati v lato 1990 v občini Naklo kjer je g. Ivo Konc izdelal svoje prvo smrekovo mazilo. Svoje pojdete je skozi leta razvijal kar pred domačim okoljem in v manjšem poslopju poleg hiše razvijal ta imeniten produkt. Smrekovo mazilo velja za izjemno strukturo kreme, ki ne le da ima odlične rezultate, hkrati ponuja dobro mazljivost ter vpojnost kreme. Skozi leta ko je povpraševanje vedno bolj rastlo se je podjetje pod zdajšnjim imenom Smrekovit preselilo v Ljubljano kjer je vodenje prevzel sin g. Iva Konca. Podjetje sedaj že vrsto leta razvija produkte katere glavna sestavina je smrekova smola. Naroči izdelek že danes in nikakor ne prepusti, da smrekovo mazilo ne bi bilo na vaši kopalniški polici.  Gre za popolnoma veganski proizvod, ki se pridobiva izključno iz Slovenskih gozdov.

Smrekovo mazilo ima tako odlično strukturo da je njeno delovanje uporabno tako od zunaj kot od znotraj. Smrekovo mazilo in njihovi ostali proizvodi ponujajo različne načine zdravljenja in prav tako različne načine uporabe zdravila. Med drugim ponujajo razpršila, ki zdravijo ustno votlino in celotni prebavni trakt. Za tiste, ki vam razpršilo ni toliko po godu so v ta namen razvite tudi kapsule. Smrekovo mazilo se nahaja v proizvodih za nego kože, zdravljenja kožnih obolenj in prav tako za masažo oziroma zdravljenje kroničnih obolenj. Je izjemo učinkovito pri dodatni prekrvavitvi našega telesa. Smrekovo mazilo je zelo priporočljivo za nanos po večjem naporu, da kasneje ne prihaja do zakrčenosti mišic in s tem do nadležnih krčev našega telesa. Smrekovo mazilo je sestavljeno iz različnih olj ki so dodani sami smoli. Gre za uporabo bučnega, sončničnega ali palmovega olja, katera so vse ekološko pregledana.

Uporaba izdelkov za nego rok namreč dokazujejo zelo učinkovito odpravo suhih in razpokanih težav z kožo predvsem v zimskem času. Ne odlašajte z nakupom in obiščite spletno stran podjetja Smrekovit in si svoj produkt zagotovite še danes.