poklicni tečaj predšolska vzgoja

Poklicni tečaj predšolska vzgoja – vaša nova karierna pot

Ste si že od nekdaj želeli delati z otroki, pa ste zaradi takšnih ali drugačnih razlogov pristali v nekem čisto drugem poklicu? Sedaj imate odlično priložnost, da to spremenite – vpišite se na poklicni tečaj predšolska vzgoja in postanite vzgojitelj ali vzgojiteljica. Poklicni tečaj predšolska vzgoja izvaja Sofizo izobraževalni center, njihovi izobraževalni programi pa so zasnovani na kandidatom prijazen način. To pomeni, da so primerni tako za osebe, ki študirajo prvič, kot vse tiste, ki so se za novo poklicno pot odločili v odrasli dobi. Ker si lahko trajanje šolanja prilagajate sami, je tovrstno izobraževanje primerno tudi za vse tiste, ki ste že zaposleni in si zaradi obveznosti klasične oblike izobraževanja ne morete več privoščiti.

Poleg tega pa boste z odločitvijo za šolanje na Sofizo izobraževalnem centru pridobili izjemno veliko praktičnih izkušenj – ves čas izobraževanja boste bili v stiku s strokovnjaki s področja, za katerega ste se odločili. Njihovo poslanstvo je namreč ustvarjati generacije, ki bodo želeno poklicno področje zares obvladali in na svoji poklicni poti dosegli najboljše rezultate.

Optimalno zasnovan predmetnik

Sofizo je izobraževalni center, ki poudarja izjemen pomen praktičnega in uporabnega znanja. Njihov poklicni tečaj predšolska vzgoja je zato zasnovan na način, da obsega le tiste vsebine, s pomočjo katerih boste pridobili strokovna znanja, ki jih kot vzgojitelj predšolskih otrok potrebujete za uspešno delo z najmlajšimi. Koliko vsebin boste morali usvojiti za uspešno opravljen tečaj, pa je odvisno od vašega uvodnega razgovora. Izobraževalni načrt je namreč individualno sestavljen in prilagojen vsakemu posamezniku. Poklicni tečaj predšolska vzgoja je tako izdelan posebej za vas in v popolnosti prilagojen vašim interesom.

poklicni tečaj predšolska vzgoja 1

Izdelava osebnega učnega načrta je ena glavnih prednosti, ki vam jih ponuja sodoben način izobraževanja. Časi se namreč spreminjajo, s tem pa tudi naše zmožnosti in potrebe. Na Sofizo izobraževalnem centru so mnenja, da v primeru, da že imate določena znanja in spretnosti, ki jih poklicni tečaj predšolska vzgoja zajema, ni nujno, da prisostvujete celotnemu procesu. Opravili boste le tiste obveznosti, ki vam manjkajo do popolnega znanja za delo s predšolskimi otroki.

Za več informacij se obrnite na Sofizo in se z njimi dogovorite za sestanek.

Zakaj poklicni tečaj predšolska vzgoja?

Razlogov, zakaj bi se odločili za poklicni tečaj predšolska vzgoja je več, vsekakor pa so glavni razlog otroci in delo z njimi. Ti mali navihanci so naše največje poslanstvo, delo z njimi pa poslanstvo. Marsikateri vzgojitelj vam bo znal povedati, da ga pri njegovem delu navdihujejo prav otroci in da njihovih nasmehov in iskrenosti nebi zamenjal za nič na svetu.

V kolikor ste radi v družbi otrok, ste aktivni in ustvarjalni ter želite prispevati družbi, potem je poklicni tečaj predšolska vzgoja pravi za vas. S pomočjo pridobljenega znanja boste svojo strast do dela z najmlajšimi povzdignili na višji nivo – naučili se boste namreč veliko o vzgoji, aktivnemu delu z otroki in hkrati prevzeli izjemno veliko odgovornost za njihovo varnost ter nego. Je čas, da postanete vzgojitelj/vzgojiteljica predšolskih otrok? Z poklicnim tečajem, ki vam ga nudi Sofizo izobraževalni center, boste svoj novi naziv pridobili že v letu dni. Veliko sreče na novi karierni poti s poslanstvom!