Specializirana optika za rešitev vaših težav z vidom

Vas tarejo težave z vidom? Se vaš vid slabša? Imate občutek, da vaš otrok ne vidi tako dobro, kot bi moral? Vse to so razlogi za obisk optika. Pravzaprav je njegov obisk priporočljiv enkrat na dve leti, tudi v primeru, da nimate nobenih opaznih težav z očmi. Vsekakor je priporočljivo, da za zdravje svojih oči skrbite z rednimi pregledi, saj je to najmanj, kar lahko storite zase. Klikni www.mojoptik.si ter se naroči na pregled še danes!

Optika se nahaja v Ljubljani, zato je enostavno dostopna prebivalcem s celotne Slovenije. Nudijo vam obilo storitev, kot so redni pregledi vida, merjenje očesnih podatkov ter izdelavo kakovostnih očalnih leč, dobavo kontaktnih leč ter prodajo privlačnih očalnih okvirjev za vsak okus. Optika Moj optik je že od samega začetka delovanja usmerjena predvsem v zagotavljanje storitev najvišje kakovosti. Člani ekipe so zato strokovno usposobljeni, profesionalni ter prijazni do vsakogar. Poskrbeli bodo za individualno obravnavo ter se posvetili vašim potrebam in željam. Seveda bodo poskrbeli tudi za nadvse prijazen odnos do otrok – tako jih ne bo več strah pred obiskom zdravnika.

Za očesni pregled bo poskrbel usposobljeni optometrist, dr. Emil Oblak. Za vas si bo vzel čas ter opravil natančne meritve, na katere se lahko zanesete. Z vami se bo posvetoval o različnih tematikah, ki vključujejo jemanje dodatnih zdravil ali izbira primernega pripomočka za izboljšanje vida. Ob ugotovitvi kakršnekoli težave ali problema v zvezi z vašimi očmi, vas bo napotil k specializiranemu strokovnjaku.

Seveda optika Moj optik poskrbi tudi za strokovni nasvet pri izbiri očal ali očalnih okvirjev. Ne nazadnje je to zelo pomembno, saj vas bodo slednji spremljali na vsakem koraku – zato se morate počutiti kar najbolj udobno. Mark Žlender vam bo na tem področju z veseljem svetoval. Ima že vrsto let izkušenj z delovanjem na področju kontaktnih leč, očal ter lup in pripomočkov za slabovidne. Posebej je specializiran za korekcijo visokih dioptrij.