šolske torbe za 2 triado

Šolske torbe za 2 triado, ki skrbijo za zdravo hrbtenico otroka

Starši se vsako leto pred vstopom v šolske klopi soočajo z dilemo, kako težka bo spet šolska torba njihovega otroka. Ta je lahko velik problem že v prvi triadi, vendar pa so šolske torbe za 2 triado še težje. Otroci so zato zelo obremenjeni, razvoj hrbtenice pa gre prav na račun pretežkih bremen pogosto v napačno smer. Tako imajo že številni mladi velike težave z držo, bolečinami v hrbtenici in splošno slabšim počutjem. Če želite svojemu šolarju podariti najboljše darilo, potem mu podarite zdravje – naročite šolske torbe za 2 triado in v vsakdan vašega šolarja vnesite bistveno več gibanja, aktivnosti in zabave, ki ga bo še dodatno spodbudila k učenju in spoznavanju novih zanimivih stvari.

Zdravju prijazne šolske torbe za 2 triado

Posebej oblikovane in patentirane šolske torbe RollJet so edinstvena inovacija na trgu. Gre za izjemno kakovosten izdelek, sestavljen iz stabilnega in varni vožnji prilagojenega skiroja na treh kolescih ter pripadajoče ergonomsko oblikovane šolske torbe. Slednjo lahko otrok nosi na tri različne načine:

  • jo pripeto vozi na kolesu, kar predstavlja idealno rešitev za pot v šolo in iz nje,
  • jo vleče za seboj na kolescih, kar je odlična ideja za prevažanje po šolskih hodnikih,
  • jo nosi na hrbtu, v primeru, ko mu pot prekrižajo stopnice.

Glavni namen RollJet šolske torbe za 2 triado je, da jo šolarji vozijo in ne nosijo. Le na tak način bo lahko njihova hrbtenica kar se da razbremenjena. Zato jih ves čas spodbujajte za tovrstno prenašanje bremen in tako poskrbite za njihov zdrav razvoj in rast. Ob tem pa ste lahko prepričani, da se bodo otroci tudi bistveno več gibali, saj vožnja s skirojem v družbi prijateljev nikoli ne gre iz mode.

Izberite pravo torbo RollJet

RollJet velja za enega najboljših izdelkov, ki ga lahko vse pogosteje srečamo na mestnih ulicah. Ta vrhunski izdelek z veseljem uporabljajo tako mladi, kot tudi stari, saj je praktičen, lahek, uporaben in neizmerno zabaven. Kako torej do svoje RollJet šolske torbe za 2 triado? V prvem koraku izberete skiro, ustrezen velikosti otroka – na voljo so vam tri dimenzije, za osnovnošolce pa je najbolj priporočljiv model Mini. Nato sledi še izbira šolske torbe. V ponudbi so vam na voljo številni modeli, vsi pa so ergonomsko oblikovani in izdelani iz kakovostnih materialov. Izbiro barve in vzorca prepustite šolarju, saj bo torbo tako nosil še z večjim užitkom.

V le nekaj preprostih korakih boste naročili svojo RollJet torbo s skirojem in tako stopili na pot k bistveno bolj zdravemu in aktivnemu odraščanju.