poslovna darila

Poslovna darila za najrazličnejše priložnosti

Iščete unikatna, zanimiva, okusna in slovenska poslovna darila za vaše poslovne partnerje? Če ste prikimali, potem obiščite spletno stran podjetja Agaric d.o.o., kjer imajo vse, kar potrebujete in si želite. Za nove in stare poslovne partnerje, za ustaljena sodelovanja, za majhne in velike proračune – za vse to so jamstvo izbrana darila, ki jih za vas pripravijo v podjetju Agaric d.o.o.
Ne pozabite, da so poslovna darila simbol izbranega okusa, prefinjenosti in prestiža, inovativnega ali tradicionalnega pogleda, ki mu je dodana tudi osebna nota.

poslovna darila

Skrbno izberite poslovna darila

Se vedno znova sprašujete, kaj podariti poslovnim partnerjem ob koncu leta, ob praznovanju posebnih uspehov. V tem primeru boste zagotovo nekaj našli v ponudbi poslovnih daril, kjer lahko izbirate med: čokoladnimi presenečenji, sladkimi poljubčki in prazničnimi piškoti. V sladki ponudbi so tudi truffli s šampanjcem, konjakom, viskijem in ginom, ali pa čajne, zeliščne in Mediterana praline. Vitaminsko obogatena pošiljka zdravja je prava izbira za dolgoletne poslovne partnerje. Vrhunski slovenski med ali domače marmelade bodo zagotovo polepšala jutra obdarovancem. Izbirate lahko tudi prefinjene in zorene okuse v elegantnih stekleničkah z malinovim, žajbljevim, višnjevim, robidovim, smrekovim, jabolčnim ali slivovim žganjem v kombinaciji s suhim sadjem. Košara izbranih slovenskih dobrot (Aroma oliv, Harmonija okusov, Zdrava malica, Božanska predjed, Odlična večerja, Okusi Slovenije, Fantazija okusov) velja za eno bolj priljubljenih daril, saj z izborom pokažete, da ste ponosni na slovenske korenine in da podpirate lokalne pridelovalce in proizvajalce dobrot. Če pa si želite nekaj povsem drugačnega potem pa lahko izberete poslovna darila, ki so topla, udobna in sproščujoča.
V takem darilu so lahko brisače v platneni vreči, dišeča solna kopel z gobico, odejo Davos, darilni set Junca, Sivka Bath in Beauty Limonska trava. Morda si bi želeli podariti copate, na katere lahko dodajo tisk ali vezenje. Na vsa izbrana poslovna darila vam lahko dodajo logotip podjetja ali želeni napis.