oddajanje apartmajev

Oddajanje apartmajev s pomočjo vrhunske agencije

Vsi lastniki počitniških nastanitev se še kako dobro zavedajo zahtevnosti oddajanja te nadvse priljubljene turistične dejavnosti. V podjetju Optima plus booking zato svojim naročnikom pomagajo pri oddajanju in vodenju aprtmajev, jim svetujejo glede zakonskih obveznosti in njihove nastanitve tudi oglašujejo. Oddajanje apartmajev nameč še zdaleč ni le skrb za nastanitev kot tako. Gostje se namreč sami od sebe zagotovo ne bodo pojavili pred vašimi vrati, zato je treba v to turistično dejavnost vložiti veliko truda. Pri agenciji Otima plus Booking vam bodo pomagali prav pri doseganju polne zasedenosti apartmajev, ki jih ponujate svojim gostom. Se sprašujete kako? Preverite v nadaljevanju.

Pomoč izkušene agencije

Številni strokovnjaki s področja turizma svetujejo, da oddajanje apartmajev zaupate izkušeni in preverjeni agenciji. Slednje velja predvsem za tiste lastnike nastanitev, ki se na to pot podajajo prvič, se soočajo s pomanjkanjem časa, niso vešči sodobnih oglaševalskih tehnik ali pa si preprosto želijo le najboljše storitve za svoje goste. Zavedati se je namreč potrebno, da je turizem izredno široko zastavljena panoga, ki se poleg tega ves čas spreminja. Tako je na primer epidemija korone v turizmu naredla globoke reze, kar so na svoji koži močno občutili tudi lastniki počitniških nastanitev.

Zaradi hitrih sprememb in novosti v zadnjih letih lahko rečemo, da se vsaka sezona na tak ali drugačen način razlikuje od pretekle. Tako so se v zadnjih letih pojavili številni novi prodajni kanali, s tem pa seveda tudi nove možnosti za oglaševanje nastanitev in pridobivanje novih gostov. Spremembe doživlja tudi zakonodaja s področja turizma, ki pa jo je v izogib kaznim potrebno natančno spremljati. Apartmaje, hotelske sobe in ostale počitniške nastanitve je potrebno redno vzdrževati, čistiti in se ravnati načela dobrega gospodarjenja z nepremičnino. Če želite biti zares najboljši, pa morate svojim gostom ponuditi tudi kaj nadstandardnega – to je lahko izvrstna kulinarika, popust na različne karte ter vstopnice in podobno.

Verjetno nam ni potrebno posebej poudarjati, da vse zgoraj naštete dejavnosti zahtevajo veliko različnih znanj, časa in izkušenj. Za lažje in bolj sproščeno delo ter doseganje zavidanja vrednih rezultatov vam zato svetujemo, da se odločite za pomoč izkušene agencije. Ena takih je tudi Optima plus Booking, ki se ukvarja z optimizacijo prodajnih kanalov, kot so Booking.com in Airbnb, implementacijo channel managerja, postavitvijo spletnih strani in marketingom na socialnih omrežjih. Poleg pomoči pri prepoznavnosti vaše nastanitve, pa vam pomagjo tudi pri izdelavi nove vizualne podobe vaših apartmajev. Spletne profile uredijo z novimi slikami, postavijo cenovno politiko in svetujejo pri uskladitvi cen in različnih cenikov. Kot dodatno pa za vas uredijo tudi elektronsko knjigo gostov, elektronsko prijavo za goste in elektronsko davčno blagajno.

Zakaj izbrati agencijo Optima plus Booking?

Ko se odločite za oddajanje apartmajev s pomočjo turistične agencije se morate zavedati, da njihovi ekipi zaupate velik del poslovanja. Zato je zelo pomembno, da je izbran ponudnik izkušen, priznan in vreden vašega zaupanja. O kakovosti storitve pri Optima plus Booking pričajo številne zadovoljne stranke in ocene na spletu. Pri delu jih vodi ljubezen do turizma in želja po podpiranju nastanitev, ki bodo pozitivno vplivali na njegov razvoj.

In kateri so tisti glavni razlogi, zaradi katerih se lastniki apartmajev odločijo za Optimo plus Booking?

 

Olajšano poslovanje

S pomočjo Optime plus bo poslovanje in upravljanje apartmajev postalo popolnoma enostavno. Namesto vas bodo namreč vašo nastanitev oglaševali na portalih Booking.com, Airbnb, Expedia in ostalih prodajnih kanalih ter tako skrbeli za vse večje število rezervacij.

Večja zasedenost vaših nastanitev

Zaupajte najboljšim in presenečeni boste, kako močan vpliv ima marketing na zasedenost vaših apartmajev. Če temu dodamo še odlično cenovno politiko, ki je popolnoma prilagojena trgu, lahko že govorimo o uspešni turistični zgodbi.

Redno spremljanje trendov, prilagoditve in optimizacija

Samo postaviti ni dovolj. Profile je namreč potrebno redno posodabljati, analizirati in po potrebi optimizirati ali spremeniti oglaševalsko taktiko.

Bolja letna bilanca

Z ustreznim delom in optimizacijo postopkov bodo vaši letni prihodki bistveno višji, vi pa boste imeli več prostega časa in manj stresa.

Zadovoljne stranke, dobre ocene, odličen obisk

Optima plus nudi 24/7 pomoč vašim gostom in seveda tudi vam. Nudi vam vso podporo pri delu s turisti in z vami deli uporabne nasvete. Zadovoljstvo vaših gostov in vas je zagotovljeno!

Transparentnost poslovanja

Poslovanje v skladu z zakonom je izjemnega pomena, zato v agenciji poskrbijo za prijavo gostov, izdajanje računov in ustrezno vodenje vseh uradnih postopkov.