Brezplačnik Nadlani.si je eden najbolj branih pri nas

Nadlani.si je eden najbolj branih brezplačnikov na Dolenjskem v veliko občinah in prinaša ljudem sveže novice. Predana ekipa piscev čisto vsak dan zbira najbolj zanimive in sveže novice iz občin, Slovenje in sveta ter vam jih pripelje domov. Brezplačnik Nadlani.si je v tiskani obliki in kot spletni portal, ki pokriva zdravje, urejanje doma, vrta, tehnologijo, potovanja, avtomobilizem in kulinariko. Bodite na tekočem in se naročite na sveže novice brezplačno ali jih poglejte na internetu vsak dan. Lahko tudi oglašujete in dosežete vleko ljudi v skoraj tretjini Slovenije, na internetu pa vse, ki jih to zanima, tudi zamejce.

 Nadlani.si

Nadlani.si je časopis tiskan v velikem formatu A3 in izhaja v kar tristo tisoč izvodih. Gospodinjstva na območju Dolenjske in Posavja ga prejmejo v nabiralnik vsak tretji četrtek v mesecu na dom brezplačno. Avgusta pa smo tako ali tako vsi na počitnicah. Jeseni pa se pet vidimo in beremo.

Nadlani.si je brezplačni regionalni časopis in sicer ga je možno obiti v občinah Novo mesto, Šmarješke Toplice, Škocjan, Šentjernej, Žužemberk, Mirna Peč, Sevnica, Mokronog-Trebelno, Mirna, Šentrupert in Trebnje, kjer ga večina prebivalstva rado bere, saj so v njem res zanimive lokalne ter svetovne novice, ki pritegnejo pozornost. V njem so tudi izobraževalne in poučne vsebine, za vsakega se nekaj najde.

Novinarji časopisa Nadlani.si se vsak dan udeležujejo raznih dogodkov in jih opišejo ter fotografirajo. Objavijo jih v časopisu in tudi na spletnem portalu, tako, da lahko do novic dostopate v miru doma tako, da raztegnete papir ali pa na poti, v službi in kjerkoli že ste, če odprete na telefonu ali tablici portal. Nič vam ne bo ušlo in vedno boste na tekočem ter se boste o tem lahko pogovarjali z domačimi ali drugimi ljudmi. Poglejte, zakaj sta časopis in spletni portal uvrščena med najbolj brana časopisa pri nas, saj boste gotovo našli dosti zanimivega tudi za sebe.