električni mopedi

Električni mopedi – čas je za enostavno in zeleno mobilnost

Jasno je, da se tudi mobilnost vse bolj nagiba k zdravim in bolj trajnim oblikam. Zato lahko danes na naših cestam srečamo vse več vozil na električni pogon. Med njimi so tudi električni mopedi, ki so pravi hit med motornimi vozili. Se sprašujete zakaj? So namreč izjemno okretni, lahki, enostavni za vožnjo, ob njihovem nakupu pa vam pripada celo subvencija EKO sklada. Pri podjetju Tromox, ki je eden vodilnih ponudnikov, vas čakajo naslednji priljubljeni električni mopedi:

  • Mino, ki je na voljo v verziji 25 km/h in 45 km/h,
  • Mino B, ki je prav tako na voljo v verziji 25 km/h in 45 km/h,
  • Ukko, za vožnjo katerega potrebujete izpit A1 kategorije (koda 125).

električni mopedi 1

 

Kateri električni moped boste izbrali vi, je odvisno od vaših individualnih želja in pričakovanj v vožnji. Mi pa vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj ključnih prednosti, zaradi katerih bi se moral električni motor Tromox znajti tudi v vaši garaži.

Pametni električni mopedi

Filitheo, internetna trgovina, d.o.o. je ekskluzivni uvoznik Tromox pametnih e skuterjev, ki poskrbijo za nepozabno izkušnjo v vožnji. Ne le, da se boste z njegovo pomočjo lahko peljali v službo, po dnevnih opravkih ali na zaslužen vikend izlet, boste lahko ves čas natančno spremljali vsee potrebne podatke vašega električnega motorja. To vam omogoča posebna aplikacija Tromox, ki je posebej razvita za potrebe popolne vožnje na vašem novem električnem mopedu. Pod nadzorom boste lahko imeli tako stanje akumulatorja kot vozila na splošno. Poleg tega boste lahko spremljali povprečno porabo, hitrost, število kilometrov do naslednjega polnjenja in podobno. Tromox aplikacija bo poskrbela, da boste ves čas tesno povezani s svojim novim jeklenim konjičkom. Bodite vedno na tekočem glede stanja vašega motorja. Zelo pomembno je namreč, da natančno veste, koliko dosega še ima, kako napolnjena je baterija in podobno.

Dodatne funkcije, ki bodo še dodatno vplivale na popolno udobje v vožnji so:

  • zagon motorja z zgolj enim samim pritiskom na gumb,
  • daljinski upravljalnik za vklop in izklop alarma,
  • inteligentni centralni kontrolni sistem, z različnimi senzorji,
  • pametni zaslon, ki vam ves čas prikazuje vse za vožnjo potrebne informacije,
  • dodatne možnosti, s pomočjo katerih se v celoti prilagodijo vašim potrebam in željam pri vožnji.

električni mopedi

Izberite Tromox

Ste vedeli, da vam ob nakupu električnega mopeda pripada posebna subvencija Eko sklada? Ker so električni mopedi okolju prijazna vozila, vam le ta pripada ob nakupu in slednjega tudi bistveno olajša. Postopek pridobitve je relativno preprost in se začne z nakupom ter registracijo električnega vozila. Nato lastnik električnega izpolni in oddaja vlogo. V roku treh mesecev pridobite odločbo o sofinanciranju. Nakazilo s strani Eko sklada prejmete na vaš račun v roku dveh mesecev. Prav omenjena subvencija je eden izmed ključnih razlogov, da se vse več ljudi odloči za nakup električnega mopeda. Ste že začeli razmišljati o nakupu tega priljubljenega in okolju prijaznega vozila?

Električni mopedi Tromox v popolnosti zadovoljijo potrebam svojih lastnikov. Potrebujete popolno prevozno sredstvo za pot v službo, se želite zapeljati po zapuščeni gozdni poti, raziskati mesto ali se preizkusiti v vožnji po najbolj zahtevnem terenu? Izberite si enega od priljubljenih Tromox modelov in se prepustite zabavni vožnji z vetrom v laseh.