delovne hlače

Kako izbrati kakovostne delovne hlače?

Delovne hlače izberite take, kot ustreza vašemu poklicu. So različnih krojev z različnimi dodatki za delovno orodje. Če ne veste, kakšne delovne hlače bi izbrali, so na tej povezavi prier. Lahko tudi pokličete prodajalca, poveste za kaj jih potrebujete in vam bo svetoval. Imajo dodatke za kladiva, izvijačem, druga orodja in tudi za žeblje ter vijake, meter pa še marsikaj koristnega lahko daste v hlačne žepe, tudi mobilni telefon. Njihova skupna značilnost je, da so vse ojačane na delih, ki so najbolj izpostavljeni in so kakovostne ter močne.

delovne hlače

Kakovostne delovne hlače so narejene iz kakovostnega blaga, ki je večinoma bombaž z dodatki elastena in umetnih snovi. Zato so zračne, hitro se sušijo in so prijetne za nosit dlje časa. Morajo biti zelo udobne ter hkrati ne ohlapne, da se ne zataknejo kje in ne povzročijo padca. Največkrat se jih da spodaj pri gležnjih z vrvicami, tikovi ali elastikami stisniti, da ne gre nič v čevlje in za hlačnice. To je pomembno še posebej v naravi zaradi klopov in kač.

Delovne hlače so v več velikosti, zato morate izbrati tudi pravo številko za sebe, da ne bodo premajhne ali prevelike. So pa izdelane za oba spola. Ojačane so običajno na kolenih, na zadnjici in spodaj proti gležnjem, kjer je največja izpostavljenost obremenitvam. Delovne hlače imajo večinoma tudi široke pasove še posebej na hrbtnem delu s posebnimi ojačitvami, da lahko kaj pripnete na hlače ali nosite in se ne strgajo ter ne zlezejo z bokov.

Za sebe in za vaše delavce se plača le najboljše, ker boste le tako lahko opravljali svoje delo kvalitetno ter s me zaslužili, zato se pri delovni obleki nikoli ne splača varčevati. Strošek za kakovostno delovno obleko je res zanemarljiv proti varnosti in udobju delavca. Ko enkrat preizkusite kakovostno obleko za delo, boste ugotovili, da nočete ničesar več drugega.