avtodom Carthago

Avtodom Carthago je vrhunska izbira za izjemno udobne in kakovostne počitnice

Avtodom Carthago je elegantna, prostorna in natančno zasnovana znamka, ki je v zadnjih 40-ih letih postala sinonim za zanesljivost in kakovost. Avtodom Carthago omogoča udobje postelje do natančnega zaključka omaric. Za avtodom, ki je bil strokovno izdelan znotraj in zunaj, novi avtodomi Carthago resnično ustrezajo vsem zahtevam. Carthagoov etos je vedno bil, da si prizadeva biti najboljši, ko gre za udobje in izvirnost. Zato se zanašajo samo na najkakovostnejše materiale in inovativne dizajne, da ohranijo svoje izjemno visoke standarde. Vse pohištvo je izdelano v njihovih lastnih delavnicah in je zasnovano za dolgo življenjsko dobo, tako da veste, da lahko ostanete na poti še leta in uživate v vseh življenjskih dogodivščinah.

Avtodom Carthago

Letos je avtodom Carthago razkril skupno osem izjemnih ponudb, med katerimi lahko izbirate, vključno s številnimi lahkimi avtodomi razreda A, integriranimi predelavami kombijev, potovalnimi vozili in luksuznimi podvozji. Vsi avtodomi Cathago so izdelani po vrhunskih gradbenih smernicah, postopkih in standardih, z uporabo visokotehnoloških in lahkih materialov. Vsak korak v procesu izdelave je skrbno ocenjen in pretehtan, da bo vaš avtodom čim bolj učinkovit in dolgotrajen.

Avtodom Carthago je integriran, super lahek, ki združuje razkošje razreda A s težo, ki jo običajno najdete pri predelavi dostavnega vozila. Z manj kot 3,5 tone je Carthago lahek in okreten s širino le 2,12 m. Ti vsestranski avtodomi so kot nalašč za potovanje po vijugastih podeželskih cestah ali po prometnih avtocestah, zato so popolni za vse vaše počitniške zahteve. Avtodom Carthago ima tradicionalne fiksne ločene postelje, prečno dvojno ali celo razkošno otroško posteljo.

Novas večja serija avtodomov Carthago je prava vsestranska naprava v razredu integriranih avtodomov. Športni, izraziti in udobni se ti lahki avtodomi lepo prilegajo razredu 3,5 tone, hkrati pa merijo le 2,27 m v širino. Z osmimi modeli, med katerimi lahko izbirate, je tudi veliko različnih, vključno s fiksnimi dvojčki s spustno dvojno posteljo, veliko prečno zakonsko posteljo, dvema otroškima posteljama in dovolj prostora za spanje do pet oseb.

Najbolj prodajana ponudba Carthago Chic C-Line I je serija integriranih avtodomov vrhunskega razreda. Poln tehnoloških komponent je na novo definiral besedo razkošje. 14 modelov predstavlja vsako postavitev, ki si jo lahko zamislite, z dodatnim bonusom modelov “XL”, ki ponujajo dolžine do 8,4 m.