akumulatorske škarje za živo mejo

Zakaj vse so akumulatorske škarje za živo mejo uporabne

Akumulatorske škarje za živo mejo so izjemno priročno orodje za obrezovanje grmovja, dreves in tudi trave. Močne akumulatorske škarje za živo mejo so vsestransko orodje, ki je preprosto za uporabo in nima kabla, zato ni ovir. Grmovja boste rezali z lahkoto oziroma se ne boste zapletali v kabel, ki ga lahko tudi prerežete po nerodnosti. Škarje so dolgo orodje z ostrimi rezili, ki se ne skrhajo, ker so izdelane s posebno tehnologijo, zobje pa so narejeni iz močnega jekla.

akumulatorske škarje za živo mejo

Akumulatorske škarje za živo mejo so izjemno uporabne vse leto in jih morate imeti že pozimi, ker se ponekod obrezujejo grmovja zelo zgodaj, že februarja, če ste v krajih, kje je bolj toplo. V mrzlih krajih se obrezuje malo kasneje, vendar vedno takrat, ko sok še ni začel teči v rastlinah, to je pred marcem ali celo februarjem. Odvisno je seveda tudi od vremena tisto leto.

Ko boste kupovali akumulatorske škarje za živo mejo, se ozrite po modelih, ki so močnejši, z močnejšim motorjem in baterijo zato, ker bodo gotovo zdržale dlje časa in boste z njimi tudi lažje delali. Rezali boste lahko tanjše in tudi malo debelejše vejice grmovij in sadnih dreves. Če boste imeli kje kakšno zaplato stare olesenele trave, ki je visoka in nepokošena, jo boste s temi škarjami tudi porezali brez težav.

Akumulatorske škarje za živo mejo so različne za različne žive meje. Nekatera imajo daljša rezila, druga krajša, širša ali ožja rezila. Vsa pa so vsestransko uporabna in primerna tudi za obrezovanje grmovja, da ga oblikujete po svoje v zanimive oblike. Ker živa meja izjemno hitro raste, boste te škarje potrebovali skozi vse leto do jeseni, da bo meja urejena brezhibno.

Večja kot je živa meja, močnejše škarje boste potrebovali z močnejšo Litij Ionsko baterijo, ki je izjemno lahka in se hitro polni. S temi škarjami lahko delate z enkratnim polnjenjem do 300 minut in če imate rezervno baterijo, ju lahko le menjate in delate dlje časa.