raztegljiva folija

Za kaj vse so raztegljive folije uporabne?

Raztegljive folije so znane tudi kot streč folije. Z njimi se pakira in zavija od majhnih zadev do velikih tovorov, saj so zelo prilagodljive, raztegljive in močne. Odvisno je tudi, iz koliko plasti so narejene. Katere so na voljo, pa si oglejte na tej povezavi kam trade spletna stran kjer je dobavitelj, ki vam bo ustregel v vsem, kar si želite in potrebujete za sebe ter svoje podjetje. To pomeni, da lahko imate svoje raztegljive folije za pakiranje s svojim logotipom in napisi, da imate zraven še reklamo. Lahko so tudi barvne na primer, da na paleti takoj vidite, kaj je v to folijo zavito in ne mešate robe v skladiščih, če na škatlah in paletah tega nimate označenega.

raztegljiva folija

Mini raztegljive folije so običajno na ročajih in se z njimi zavija ročno. Gre za novo tehnologijo, tudi za nano folije, ki so bistveno tanjše, v manj plasteh in zato tudi cenejše, vendar pa enako močne kot klasične. Mini raztegljive  folije se uporabljajo največkrat v pisarnah, za zavijanje daril ali za zavijanje paketov in za pošiljanje posameznim strankam. Uporabijo se enako v gospodinjstvih tudi za zavijanje hrane, ker super tesnijo in držijo.

Z  njimi lahko zavijete tovor, da se ne razsuje in pa pohištvo, da se ne poškoduje ter ne praši med prevozom ali med tem, ko čaka na boljše čase. V industriji in v proizvodnji se mini raztegljive folije uporabijo za to, da se zavijajo manjši kosi in pomagajo pri večjih zadevah. Vendar so za industrijo primerne velike folije z daljšimi navijanji. Nekatere so za ročno zavijanje in druge za strojno.

Za ene in druge pokličite proizvajalca, da vam pove, katera je za vas najboljša, da ne kupite preveč debele in zaradi tega ne zapravite preveč  denarja. Tudi se da naročiti posebne dimenzije in ne samo standardnih. Folije tudi potiskajo z vašimi logotipi ter sporočili. Tako boste imeli še dodatno reklamo med tem, ko bo tovor potoval naokoli.