toplotna izolacija

Kakovostna toplotna izolacija za brezskrbno bivanje v vseh vremenskih razmerah

Toplotna izolacija strehe je prava izbira, kadar želimo podstrešni prostor uporabljati za bivanje. Načeloma je toplotna izolacija za namestitev preprosta, vendar pa obstajajo določene težave, ki se jim je pametno izogniti. To je pomembno, saj pravilno izolirana strešna površina varuje vaš dom pred zunanjimi vplivi pa tudi vdori vode. Pravilno izbrana debelina izolacije, kar se priporoča nekje 40 cm bo vaše domovanje ščitila pred poletno vročino, pozimi pa bo skrbela, da toplota ne uhaja ven. Toplotna izolacija bo poskrbela, da v zimskem času ne bo prihajalo do pojava ledenih sveč, saj je taljenje snega po vsej površini strehe enako .

 toplotna izolacija

V primeru, da gre za prenovo starejšega objektna, je pred začetkom gradnje pametno premisliti o menjavi zunanjega ogrodja. Če za to ni potrebe ali se za to ne odločite pa se vseeno svetuje, da se za čas, ko se toplotna izolacija namešča, s strehe odstrani vse elemente. Mojstri podjetja Kleparstvo – krovstvo Vrtačič d. o. o so pri svojem delu zelo natančni ter uporabljajo najnaprednejše tehnike in vezivne materiale, ki poskrbijo, da je tesnost vašega objekta res 100%. Če dela niso opravljena kot morajo biti in so stiki opravljeni površno, lahko privede do hudih toplotnih izgub v zimskem času.

Sama izolacija ne zahteva zahtevnih postopkov, vendar pa je pri delu potrebna visoka stopnja natančnosti ter kakovostni materiali. To vpliva tudi na dolgoročno obstojnost. Toplotna izolacija mojstrom podjetja Kleparstvo – krovstvo Vrtačič d. o. o. ne predstavlja težav in z veseljem vam bodo priskočili na pomoč ter vaše domovanje zaščitili pred zunanjimi vplivi. Če želite tudi vi vaše podstrešje spremeniti v bivalni prostor pokličite podjetje Kleparstvo – krovstvo Vrtačič d. o. o. in povprašajte o ponudbi. Lahko pa jim enostavno tudi pišete preko elektronske pošte ali za to namenjenega obrazca na njihovi spletni strani. Podjetje pa vam ponuja tudi vrsto drugih storitev. V njihovi ponudbi najdete še kleparska dela, krovstvo, oblaganje fasad, tesarske storitve in še marsikaj.