Varen in udoben skuter 25 za vašo družino

Skuter 25 je nov proizvod Peugeota, ki ga zaznamuje lep dizajn. Skuter 25 je varen, ker za večjo stabilnost in varno ustavljanje skrbijo, poleg odličnih 12 colskih pnevmatik dimenzije 110/70-12, kakovostne zavore. Za okretnost in udobje so zaslužni hidravlični amortizerji in velik, raven, a nizek sedež, primeren za dve osebi, ki s svojimi lastnosti lajša vstop in sestop s skuterja. Sedež je nameščen na višini 76 cm od tal, s čimer daje občutek varnosti tudi nekoliko manjšim osebam.

skuter 25

Prepoznaven vrhunski dizajn Skuter 25 zaznamuje precizna izdelava, kakovostni materiali in pozornost do podrobnosti. Izredna kombinacija kakovosti in elegance odraža odziv kupcev, saj je Skuter 25 najbolj prodajan evropski motorni dvokolesnik. Posebnost modelnega leta 2018 sta poseben LED svetlobni napis in najnovejši Euro 4 motor. Za praktičnost poskrbita tudi velik predal pod sedežem in priročna kljukica pred voznikom, na katero lahko varno pritrdite vašo torbo, nahrbtnik, aktovko…

Nov Euro 5 motor, ki so ga razvili Peugeot-ovi inženirji, odlikuje visoka zanesljivost, motorna moč 2,7Kw (3,6 km), nizka poraba goriva in ob pomoči 6,5-litrskega rezervoarja tudi velik domet. Motor je prav tako enostaven za vzdrževanje, stroški njegovega servisiranja pa so nizki. Na izbiro je tudi veliko dodatne opreme: kovčki, zadnji prtljažnik, naslon za kovček, pregrinjalo za noge, prednji vetrobran, stransko stojalo, manšete za na krmilo, aluminijaste obloge tal, ključavnica in seveda nepogrešljiva čelada.

Peugeot skuterji že 120 let predstavljajo vodilno znamko na področju tehnologije, s prvim motorjem, ustvarjenim že davnega leta 1898 in s prvim električnim skuterjem, katerega je Peugeot lansiral že leta 1996, pred več kot 20 leti. Na tekmah Monza Moto Gran Prix so svoje prve zmage pobirali že leta 1923. V prihodnosti lahko z gotovostjo pričakujemo tudi novo generacijo električnih dvokolesnikov. Pri električnih vozilih so namesto goriva baterija, ki pa niso najbolj okolju prijazne. Privoščite si Skuter 25 in se odpeljite z vetrom v laseh. vsi se bodo ozirali za vami in postali boste prava zvezda ter zaželena oseba.