Apartmaji Hrvaška ob morju za nepozaben oddih

Pri izbiri kraja bivanja na počitnicah na Hrvaškem res ne morete zgrešiti. Apartmaji Hrvaška ob morju je odlična izbira. Država je polna čudovitih plaž, prikupnih vasi in osupljivih naravnih pokrajin. Prvi razlog, zakaj so apartmaji Hrvaška ob morju odlična ideja, je vreme. Hrvaška ima sredozemsko podnebje, kar pomeni, da je vreme večino leta toplo in sončno. Tudi v zimskih mesecih lahko pričakujete temperature od 10 do 15 stopinj Celzija. Zato je to idealen kraj za beg pred mrazom in uživanje v zimskem soncu. Še en razlog, zakaj so Apartmaji Hrvaška ob morju dobra izbira, je hrana. Sredozemska prehrana je znana po tem, da je zdrava in okusna, na Hrvaškem pa boste našli veliko sveže morske hrane. Na lokalnih tržnicah boste našli vse, kar potrebujete, ne glede na to, ali želite jesti v restavraciji ali kuhati sami.

	apartmaji Hrvaška ob morju

Če izberete apartma na Hrvaškem ob morju, boste imeli enostaven dostop do vseh najboljših znamenitosti v državi. Plaže so seveda velika privlačnost, vendar je na voljo tudi veliko zgodovinskih znamenitosti in kulturnih dejavnosti, ki vas bodo zaposlile. Če iščete sproščene počitnice, na katerih se boste lahko sončili in uživali v dobrem življenju, so apartmaji Hrvaška ob morju zagotovo prava izbira. Po našem mnenju je bivanje ob morju eden najboljših razlogov za izbiro apartmaja na Hrvaškem. Uživali boste v odličnem vremenu, okusni hrani in lahkem dostopu do vseh glavnih hrvaških znamenitosti. Kaj torej še čakate? Rezervirajte svoj apartma še danes!

Najboljši apartmaji ob morju na Hrvaškem

Hrvaška je osupljiva država, ki lahko turistom ponudi veliko zanimivega. Od živahnih mest do slikovite obale – na Hrvaškem lahko vsakdo najde nekaj zase. In kaj je boljši način, da doživite vse, kar Hrvaška ponuja, kot bivanje v enem od njenih številnih čudovitih apartmajev ob morju? V tem prispevku si bomo ogledali nekaj najboljših mest ob morju, da boste lahko začeli načrtovati svoje naslednje počitnice.

Split

Split je drugo največje mesto na Hrvaškem in priljubljena turistična destinacija. V Splitu se nahajajo številne zgodovinske znamenitosti, med njimi Dioklecijanova palača, ki je uvrščena na Unescov seznam svetovne dediščine. Palača je bila zgrajena v 4. stoletju našega štetja in je bila nekoč dom rimskega cesarja Dioklecijana. Danes je ena najbolj priljubljenih turističnih znamenitosti Splita.

Dubrovnik

Dubrovnik je mesto na hrvaški obali Jadranskega morja. Zaradi dobro ohranjenega starega mestnega jedra, ki je uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine, je ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem. Dubrovniško staro mestno jedro je obdano s srednjeveškim obzidjem, v njem pa so številne zgodovinske znamenitosti, kot sta rektorska palača in cerkev svetega Blaža

Pula

Pula je mesto na hrvaškem polotoku Istra. Je eno največjih hrvaških mest in je znano po dobro ohranjenih rimskih ruševinah. Najbolj znana od teh ruševin je puljska arena, ki je bila zgrajena leta 27 pred našim štetjem in je eden najbolje ohranjenih rimskih amfiteatrov, ki obstajajo še danes. Druge priljubljene turistične znamenitosti v Pulju so Avgustov tempelj in slavolok Sergijevcev.

Hrvaška lahko turistom ponudi veliko zaradi svoje osupljive obale in dobro ohranjenih zgodovinskih znamenitosti. In kaj je boljši način, da doživite vse, kar ponuja Hrvaška, kot bivanje v enem od njenih čudovitih apartmajev ob morju? V tem prispevku smo si ogledali nekaj najboljših apartmajev ob morju na Hrvaškem, da boste lahko začeli načrtovati svoje naslednje počitnice.