zavarovanje kredita

Zavarovanje kredita s pomočjo življenjskega zavarovanja

Ste vedeli, da lahko zaščitite svoje najbližje pred bremenitvijo z vašimi dolgovi? Zavarovanje kredita z življenjskim zavarovanjem je prava rešitev, več o tem si lahko preberete na spletni strani https://zivljenje.prva.si/, kjer lahko sklenete zavarovanje, kar preko spleta. Na priloženi spletni strani vam je na voljo osebno svetovanje, s pomočjo katerega boste lažje sklenili najboljše življenjsko zavarovanje za vas in vaše družine.

Zavarovanje kredita z življenjskim zavarovanjem
Z življenjskim zavarovanjem lahko zavarujete sebe in svoje najbližje tako, da je v primeru nezgode poskrbljeno za poplačilo kreditov in za finančno varnost celotne družine. Na ta način boste zavarovani v primeru kritičnih bolezni, v primeru izpada dohodka zaradi kratkoročne ali dolgoročne delovne nesposobnosti, v primeru potrebe po nadomestilu za oskrbo na domu zaradi bolezni ali nezgod ter v primeru nezgodne smrti, invalidnosti ali poškodb. S sklenitvijo zavarovanja boste v naštetih primerih svojim najbližjim zagotovili izplačilo dogovorjene zavarovalne vsote oziroma finančnih sredstev, kar pomeni, da jim boste zagotovili finančno varnost.

Za koga je zavarovanje kredita z življenjskim zavarovanjem primerno?
Ta vrsta zavarovanja je primerna za praktično vse ljudi. Sem sodijo tisti, ki imajo družino in želijo poskrbeti za njihovo finančno varnost ter vsi, ki najemajo posojilo in potrebujejo zavarovanje kredita ali drugih dolgov. Prav tako so primerni kandidati vsi, ki so sklenili zavarovalne police, te pa ne pokrivajo njihovih potreb v celoti ter tudi za lastnike podjetij, ki imajo pomembno funkcijo in bi njihova odsotnost za podjetje pomenila veliko breme. Življenjsko zavarovanje je primerno za vse osebe od osemnajstega pa do sedemdesetega leta, ki si želijo dodatno varnost.

Dejavniki, ki vplivajo in ne vplivajo na višino premije
Dejavniki, ki vplivajo na višino premije so zdravstveno stanje in življenjski slog tistega, ki se zavaruje ter zavarovalna vsota, določena od sklenitvi. Dejavnika, ki nimata vpliv na višino premije pa sta spol zavarovanca in sprememba zdravstvenega stanja v času trajanja zavarovanja.