tisk koledarjev

Tisk koledarjev je lahko tudi promocijski pripomoček

Za promocijske pripomočke lahko uporabim razne tiskovine in izdelke. Podarimo jih ob nakupu, praznikih ali pa kar tako. Največkrat za promocijska darila dobimo kakšne svinčnike ali beležke, ena tudi najpogostejša izbira pa je koledar. Zato se je tudi povečal tisk koledarjev po vaših željah. Res imamo polno načinov kako opremiti koledar, na kakšen material ga natisniti, kakšne oblike bo bil in velikosti, ter tako naprej. Po navadi vam lahko pri tem pomaga kakšen strokovnjak.

tisk koledarjev

Tisk koledarjev po navadi opravljajo medijske agencije, sam koledar pa sestavi grafični oblikovalec. Da sestavi koledar mora nastaviti vse nastavitve kot, so porezava, beli rob in tako naprej, ker, ko se izvaja tisk koledarja se včasih porezava malo zamakne in je dobro, da imamo večji list da ne izgubilo kvaliteto in besedilo. Koledarje lahko naredimo na različne teme. Nekaj časa so bili popularni družinski in prijateljski, kar pomeni da je bil za vsak mesec na njem kakšen album ali samo ena slika družinskih članov in prijateljev. To je lahko sicer zelo lepo darilo, ki ga kasneje shranimo in večkrat pogledamo za nazaj lepo preživete trenutke.

Tisk koledarjev je akcidenšna tiskovina. Najdemo ga lahko za različne namene in v različnih oblikah. Poznamo žepne koledarje, velike koledarje, namizne koledarje in tako naprej. Na njem je lahko po več mesecev na eni strani ali pa vsak mesec na svoji strani da ga listamo. Lahko je tudi kot skupek listov za vsak dan posebej in jih ob končanem dnevu trgamo stran, da vidimo naslednjega. Če iščete tisk koledarjev za sebe ali koga drugega vam priporočamo medijsko agencijo Magma media, saj so njihove storitve zelo kvalitetne in poceni. Če imate težave z idejami vam lahko pomagajo tudi pri tem, saj so videli že veliko primerov koledarjev in imajo za sabo že nekaj izkušenj, zato v tem ne vidijo nobene težave, precej močni pa so v promocijskih storitvah.