Spartherm

Spartherm vrhunski kamini in peči na drva

Spartherm je blagovna znamka in podjetje, ki prihaja iz Nemčije. Je vodilno v Evropi, kar se tiče izdelave kaminov oziroma kaminskih vložkov, ki izdelujejo na trda goriva, torej na drva. Njihovi izdelki so res vrhunski, zato je blagovna znamka Spartherm tudi del izbora v podjetju Kamini Horvat, saj hočejo nuditi strankam največjo možno kvaliteto za solidno ceno. Naročite Č ste ljubile narave in naravnega prasketanja originalnega ognja v zimskih dneh, potem je odločitev znana. Če pa želite biti modernejši in brez vseh skrbi ter nalaganja drv v peč, potem pa je najbolje, da se odločite za bioetanol.

Spartherm

Blagovna znamka Spartherm ima dolgoletno tradicijo v izdelavi in proizvodnji keramike za peči in kamine, zato točno vedo, kaj potrebujete in kaj je kvaliteta. Izdelujejo vse vrste, dimenzije in oblike kaminskih vložkov ter vložkov za peči. Peči in kamini Spartherm pa so lahko zelo različnih zunanjih oblik kot tudi barv, da se prilagodijo prostoru in vanj sodijo tudi vizualno.

Kako priti do take super peči ali kamina? Edini pooblaščeni uvoznik kaminskih vložkov in vložkov za peči Spartherm je podjetje Horvat, na katerega je najbolje, da se obrnete že na samem začetku. Njihovi strokovnjaki se vam bodo posvetili in glede na vaše želje, vam bodo znali svetovati, kako in kaj lahko naredijo v vaših prostorih, pa naj gre za kuhinjo, dnevno sobo, pisarno ali kateri koli drug prostor, ki bi ga radi ozaljšali in ogreli na drva ali bioetanol, kar je mimogrede rečeno tudi najcenejše možno ogrevanje.

Pa ste vedeli, da blagovna kakovostna znamka Spartherm zdrži doživljenjsko, saj garantirajo zares dolgo delovanje? Njihove peči in kamini os tako kakovostni, da keramika ne spoka in je varna za uporabo, kar je plod dolgoletne tradicije podjetja iz Nemčije ter nemška znana kakovost. Mojster si bo ogledal vašo situacijo ter naredil načrt in stroškovnik, da boste točno vedeli, kdaj lahko pričakujete, da se boste greli ob kaminu.