polikarbonatno steklo

Polikarbonatno steklo prekrije lahko vsak nadstrešek ali vrt in bazen

Polikarbonatno steklo je izdelano iz polikarbonatnih plošč. Tu dobite polikarbonatno steklo po ugodni ceni v kateri je vštet tudi že razrez plošč. Plošče so lahko panelne, torej votle ali pa polne, izbirate pa lahko med različnimi debelinami, odvisno je, kaj točno potrebujete pokriti. Z njimi boste trajno pokrili nadstreške, balkone, terase, garaže, vrtove, bazen ali še marsikaj drugega, tudi rastlinjaki so vedno več narejeni iz teh plošč, ki so prosojne, ne prepuščajo pa UV žarkov, ker so zaščitene pred njimi. Te plošče so večne in neuničljive, saj so izjemno trpežne.

polikarbonatno steklo

Ko nabavljate polikarbonatno steklo, morate vedeti, saj boste pokrili in kolikšna bo površina. Če niste gotovi, ali bi bila določena debelina prava, kupite debelejše, ker je tako bolj varno sploh, če imate pri vas sneg. Seveda se je modro posvetovati z mostom in svetoval vam bo, kako in kaj.

Polikarbonatno steklo boste lahko namestili samo, ker je montaža izjemno preprosta. Ni pa vam treba, ker vam lahko mojstri pridejo zmontirat, razrezat plošče in seveda prej si ogledajo, kaj točno potrebujejo ter vam dajo predračun, da se lahko odločite, če je to za vas v redu. Polikarbonatno steklo pa mora imeti seveda tudi nosilce. Ti so lahko obstoječi ali pa na novo narejeni. Tudi te vam naredijo mojstri.

Stare nosilce se lahko obnovi oziroma namesti nove lesene ali kovinske. Moderne hiše imajo največkrat kovinske nosilce, medtem ko na podeželju ter rustikalne hiše krasijo največkrat leseni tramovi, kot nosilci, ki so izjemno lepi ter enako trdni, kot kovina. Oboje je dobro zaščiteno pred vremenskimi vplivi in vam ni treba skrbeti, ker bo vse skupaj trajalo več generacij. To nadstreški ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. Super so zato, ker so prozorni in skozi njih sveti sonce oziroma preseva svetloba, zato vam ni treba prižigati luči. Poleg tega so primerni za rastlinjake, saj zadržijo toploto, kot tudi zvok. Tudi cena je proti drugim kritinam res ugodna. Preverite.