Kakovostna lesena okna dihajo z vami

Lesena okna so najbolj naravna izbira. Taka okna super dihajo in ne boste meli vlage v prostoru, ker prepuščajo vlago ven, hkrati pa dobro izolirajo, da vlaga ne pride noter stanovanje. Taka okna so trdna in večna, preživijo več generacij ter dihajo s hišo, zato v taki hiši ne bo nikoli nobene plesni, tako da je bivanje povsem zdravo. Lesena okna Gašper so ena najboljših na trgu, saj so narejena skrbno in natančno ter inovativno, lahko pa so tudi kombinirana s kovino, aluminijem, da so še bolj trdna.

lesena okna

Če se določati, ali kupiti lesena okna ali plastična, ki so praviloma cenejša, vam bo vsak lastnik plastičnih oken dejal, da in zadovoljen z novo izbiro. Plastična okna se sicer ne krivijo, vendar so kakovostna lesena okna tudi lahko narejena tako kakovostno, da tega ni sploh če so ojačana z aluminijem. Les je topel in naraven matiral, ki v zraku ne pušča strupenih hlapov, ker gre za drevo, človeku prijazen material.

Taka okna preživijo kar več generacij in jih ni treba dosti vzdrževati, če so dobro zaščitena ter narejena tako, da se preprečujejo toplotni mostovi in da so vgrajena trojna stekla. Pobarvajo se lahko tako, da izražajo naravno lesno barvo, glede na to, iz katerega lesa so narejena priporočamo pa hrast, ki je najtrdnejši ali macesen, ki je še boljši.

Lesena okna so za vsako stavbo prava izbira, tudi zgledajo izjemno lepo, če nočete lesne barve pa se jih da pobarvati tudi v katero koli zanimivo, živo lai eksotično barvo si želite. Lahko jim dodate še dodatke, kot so polkna in rolete ter senčniki, zaves in še kakšen okras, pa bodo zgledala kot iz pravljice. Izbere pa se taka, da sodijo k pročelju hiše oziroma poslovne stavbe. Izbira oken iz lesa je zelo modra, od nekdaj so ljudje taka okna uporabljali in bodo še večno v modi.