zobni mostiček

Kvaliteten zobni mostiček

Nujen zobni mostiček morajo zobozdravniki narediti najprej, da lahko nato potem naredijo tudi umeten zob. Le tega lahko naredijo med dva zdrava zoba in pa tudi ne smete imeti vnetih dlesni, na dan ko bi si radi naredili mostiček. To dvoje je še kako pomembno, če hočete spet nazaj svoj nasmeh in svoje lepe zobe. Ker v nasprotnem primeru pa vam lahko rečejo, da vam nočejo narediti mostička, kaj le da bi še vam potem delali umetne zobe. Je pa zobni mostiček nekaj kar si ljudje res radi naredijo, ker jim je mar za svoje zobe. Prav tako pa lahko izgubljeni zobje potem prinesejo tudi kakšne druge težave, kot so potem da se premakne kakšna zobna kost.

zobni mostiček

V bistvu se marsikdo sploh ne zaveda kakšni srečneži smo, da imamo vse zobe. Vsega tega se pa začnemo zavedati ko pa nenadoma izgubimo kakšen zob. Še posebej je to res lahko boleče, če izgubimo kakšnega od sprednjih, ker nam lahko drugi to še kako hitro opazijo. Zato si pa hočemo to čim prej popraviti, da bomo lahko spet normalno kazali nasmeh. Rešitev je tudi zobni mostiček, na katerega vam potem enostavno naredijo tudi zob. Le ta se lahko naredi, četudi ste izgubili več zob ali pa samo enega. Vse pa se seveda lahko pozanimate pri svojem zobozdravniku, ki vam bo z veseljem vse razložil.

Zobni mostiček je nekaj o čem se le pozanimajte. Vstavljanje le tega bo potekalo pod lokalno anestezijo, kar pomeni da vam bodo omrtvičili ta del in potem ne boste v ustih nič čutili. Marsikdo se zaradi straha pred bolečino ne odloči za mostiček, ampak kot ste lahko zdaj videli vas ne bo nič bolelo. Seveda pa bo po posegu stanje z mostičkom vaš zobozdravnik vedno spremljal, le hodite na preglede ko vas bodo naročili.