gumijasti tepihi

Gumijasti tepihi za čist avto

Vsak lastnik avtomobila si želi imeti čist in urejen avto. Zato so gumijasti tepihi odlična izbira. Na spletni strani http://www.gledring.com/sl/produkti/gumijasti-tepihi/ lahko najdemo odličnega ponudnika za avtomobilski tepih. Z njimi bodo tla avta čista tudi v najslabših vremenskih razmerah, poleg tega pa so narejeni tako da se hitro očistijo takrat ko so umazani. Nekateri gumijasti tepihi so narejeni bolje kot ostali saj se bolje prilagajajo avtu, imajo boljšo obliko za čiščenje, zadržijo več umazanije in še.

Prizvajalec tepihov Gledring izdeluje kvalitetne gumijaste tepihe za različne modele avtov, za vsak model avta so narejene natančne meritve za tem pa patentirajo tepih tako da se lepo prilega modelu avta in zadržuje umazanijo v tepihu in ne na tleh avtomobila. Njihovi tepihi so si zaslužili nagrado za design in kakovost gumijastih tepihov, nagrado pa je podarila avtomobilistična revija AvtoBuild. Njihovi gumijasti tepihi so patentirani skrbno in natančno, imajo lastnosti ki jih večina drugih tepihov nima.

gumijasti tepihi

Tepihi se lepo prilagajajo modelu avtomobila kar prepreči umazanijo. Druga lastnos je eleganten rob ki je visok 13mm in prepreči razlivanje vode ali drugih tekočin poleg tega pa je nareje tako da izgleda dobro in elegantno. Tepihi so narejeni tako da so enostavni za čiščenje kar je seveda odlična lastnost. Kot že omenjeno je dizajn za tepihe narejen skrbno in natančno, za kar se da dobro izkušnjo. Gumijasti tepihi imajo vgrajene pritrdilne čepe tako se tepih ne bo premikal po avtu. Še ena odlična lastnost je da so tepihi narejeni iz odličnega materjala ki zdrži dlje časa poleg tega pa ne oddaja slabega vonja. Še zadnja lastnost pa so identifikacijski podatki, z njimi vemo za kater model in letnik avta je tepih namenjen.

Če se odločate za nakup gumijastega tepiha si poglejte zgornjo povezavo, kjer so najkvalitetnejši gumijasti tepihi za vaš avto.