Električno kolo

Vedno več je takih, ki se odločijo za kolesarjenje. Nekateri se s kolesarjenjem ukvarjajo prav profesionalno, drugi za sprostitev, nekateri naredijo nekaj kilometrov na dan. Pa saj je vseeno na kakšen način se ukvarjamo s kolesarjenjem, glavnem da smo v naravi in da uživamo. So pa nekateri tudi takšni, ki bi kolesarili, ampak se jim ne da, pravijo da jim klanci delajo težave. Za te ljudi pa je sigurno električno kolo, ki je danes kar popularno. Na potep s električnim kolesom je lahko pravo doživetje, posebej po naši prelepi Dolenjski.

električno kolo

Že samo ime nam pove kako je grajeno to kolo, ni prav na elektriko ampak na baterijo. Električno kolo pa res lahko vsak potiska in osvoji prav vsak klanec. Ker pa so električna kolesa kar precej draga, si jih vsak danes ne more privoščiti. Lahko pa si ga sposodite in na dan naredite nekaj kilometrov, če imate takšno željo. Če boste mogoče dopustovali kje na dolenjskem, vam priporočam Oštarijo Herbelier, kjer vam ponujajo izposojo koles. Vsak rad uživa v naravi ter nekaj lepega počne. Vedno, ko se odpravimo kam na dopust ne vzamemo vsi koles s sabo, čeprav imamo to željo. So pa lahko počitnice vseeno lahko pravo doživetje, če si sposodimo električno kolo ter spoznavamo okolico.

Z električnim kolesom lahko prav tako uživate v kolesarjenju. Mogoče še bo lažje in lepše, saj pedala ne rabite tako potiskat, kot pri drugih kolesih. Samo kolesarjenje dosti lažje, saj vam to udobje daje sama baterija, ki je v kolesu. Seveda treba te baterije tudi napolnit, če hočemo kolesarit vsak dan. Vsako električno kolo ima določeno koliko ur ali kilometrov lahko z njim naredimo, če nočemo kdaj na cesti ostati. Če boste kdaj se potepali po dolenjski se oglasite v Ošteriji in si sposodite kolo ter raziščite njihovo prelepo okolico.