Dodatna oprema za hladilnike Miele

Napredni hladilniki Miele vam zagotavljajo veliko mero udobja, brezskrbnosti in kakovosti. Zanesljivo popolne rezultate pa lahko dosežete le z uporabo originalne opreme Miele, ki deluje v sozvočju z vašim aparatom Miele. Tudi dodatno opremo odlikuje ista mera prvovrstne kakovosti, izjemne funkcionalnosti in brezčasnega dizajna, ki ste je vajeni pri gospodinjskih aparatih Miele. Tako se boste izognili morebitnim kasnejšim nevšečnostim in razočaranju, saj je originalna dodatna oprema za hladilnike Miele ustvarjena prav za to, da skrbi za skupno optimalno delovanje in vzdrževanje skozi njihovo celotno življenjsko dobo.

Kaj pa dodatna oprema za hladilnike sploh zajema? Zagotovo tudi pri vas doma nastopijo dnevi, ko sta hladilnik in zamrzovalnik bolj polna kot običajno bodisi zaradi kakšnega praznovanja bodisi zaradi drugih priložnosti. Takrat je pomembno, da imate na voljo funkcionalno opremo, med katero spadajo tudi držala za steklenice, ki poskrbijo za ohranjanje dragocenega prostora in še bolj pomembno – varen in miren način shranjevanja.

Ker v hladilniku shranjujemo živila vseh vrst, od katerih imajo nekatera tudi precej močan vonj, je pomembno, se takšnih vonjev čimprej znebimo. Ne samo, da niso prijetni, ampak tudi negativno vplivajo na kakovost shranjevanja preostalih živil. Prav zato so Mielejevi hladilniki opremljeni s filtrom Active AirClean, ki z inovativno kombinacijo aktivnega oglja in naravnega hitosana preprečuje, da bi se v hladilniku razvili neprijetni vonji. Filter preprosto vstavite v aparat in uživajte v neskončni svežini. Za vedno popolne rezultate pa uporabite čistilna sredstva Miele, ki so posebej razvita in preizkušena v Mielejevih laboratorijih v sodelovanju z izbranimi proizvajalci in zagotavljajo higiensko brezhibne rezultate. Pri vsakdanjih kuhinjskih opravilih je namreč popolnoma normalno, da se čez čas pojavi umazanija, pri tem pa je izbira pravega čistilnega sredstva ključnega pomena. Privoščite torej svojim gospodinjskim aparatom Miele toliko udobja, kot ga tudi oni nudijo vam.