bohinj apartma

Bohinj apartma – sprostitev in dogodivščine v čarobnem svetu narave

Za oddih v naravi stran od mestnega vrveža izberite Bohinj apartma. Namestitve Alpik vam ponujajo sodoben Bohinj apartma po dostopni ceni. Omogočajo vam sprostitev v osrčju narave, vendar pa pod sprostitev ni mišljeno samo lenarjenje in brezdelje, ampak tudi kopica dogodivščin, ki vas lahko navdušujejo tekom vašega dopustovanja. Alpik nastanitve vam nudijo sedem različnih apartmajev, ki so opremljeni v značilnem in prepoznavnem alpskem slogu, kot se spodobi za Bohinj apartma a vendar z vsemi sodobnimi zmogljivostmi, da bo vaše bivanje kar se da prijetno.

 bohinj apartma

Ne glede na to v katero starostno skupino se uvrščate, ste posameznik, ki si želi oddiha, veččlanska družina, ki si želi spremembe okolja in novih dogodivščin ali pa skupina prijateljev željna druženja v objemu neokrnjene narave, ki jo ponuja Bohinj, apartma je tako primeren prav za vsakogar. Upokojenci, pari, družine, za vsakogar se najde nekaj. To je tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje teh prekrasnih kotičkov naše Slovenije, uživanj v čudovitih razgledih ali obiske bližnjih hribov. Idealno je seveda tudi za vse, ki bi si radi privoščili tudi osvežilni skok v jezero. Pravljično in čarobno okolje bo na vas delovalo pomiritveno, hkrati pa vas napolnilo z novim zagonom. prijeten oddih in odmik od vsakdanjega prehitrega tempa življenja v kraje kjer se čas upočasni, pljuča nadihajo svežega zraka, telo pa napolni z novo energijo in zagonom za nove uspehe.

Za vse to je prava izbira Bohinj, apartma pa vam nudi to ugodnost, da lahko za nekaj časa postanete prebivalec tega čudovitega kraja. Izbirate lahko tudi med različnim paketi in si izberete celoten paket različnih doživetij. Ta doživetja lahko zajemajo od aktivnega preživljanja prostega časa, sprostitve in razvajanja ter vse do kulinaričnih doživetij. V kolikor si želite tovrstnega oddiha, za dolgčas tu zagotovo ne bo prostora. Za željne predvsem miru pa ne manjka kotičkov za meditacijo in sprostitev. Izberite Bohinj apartma Alpik in se prepustite novim doživetjem.