krožna žaga

Krožna žaga je uporabna za žaganje več vrst lesa in materialov

Krožna žaga je uporabna za žaganje več vrst lesa in materialov. tukaj si oglejte spletno stran več informacij, ki ima več vrst in proizvajalcov po dobri ceni.

Krožna žaga se uporablja v različnih industrijah , saj jih uporabljamo za žaganje vezanih plošč, masivnega lesa, aluminija, kovin, plastike, umetnega kamna in podobnih materialov. Vse krožne žage so izdelane na enak način, razlike pa so kot postavljenega zoba, število zob, kot brušenja, primer izvrtine in površinska obdelava telesa žage. V zalogi ima podjetje več kot 700 žagnih listov in številne krožne žage za les, ki so namenjene za žaganje različnih vrst lesa in različnih materialov. Podjetje ponuja več vrst žag in proizvajalcov med njimi so: CMT, Freud, Omas, Stark, AKE, BSP, Klein, Stehle, in Leitz. Podjetje ima tudi cirkular v ponudbi, ki ima diamantna rezila, kar omogoča daljši interval med brušenji v primerjavi s karbidnimi razili.  Cirkular je zelo visoke kakovosti in dobre obstojnosti. Podjetje ima zelo kvalitetno in kakovostno krožno žago za drva, ki bo kvalitetno opravila svoje delo.

krožna žaga

Za žaganje lesa v domači delavnici uporabljamo univerzalne žagne liste premera od 150 do 700 mm, ki so izdelane iz karbidne trdnine in jekla. Takšno žago se lahko uporabi pri obdelavi masivnega lesa. Žaga ustvarjena za razrez kovine, se ne uporablja za obdelavo drugih materialov, kot sta plastika in les. Takšna krožna žaga je primerna za materiale iz kovin, žagni listi pa so posebej izdelani in brušeni prav v te namene, dodatno primerno zaščiteni in odporni proti obrabi. Podjetje ponuja več kot 700 žagnih listov, zato ste lahko prepričani da se bo našel izdelek tudi za vaše potrebe. Podjetje vabi na obisk spletne strani kjer si lahko ogledate več vrst žagnih listov in so prepričani, da bojo tusi za vaše potrebe našli najboljši izdelek. Oglejte si žagne liste za obdelavo plastike, lesa, kovine, iverala in drugih materialov, nudijo pa tudi liste za rezkarje in še kaj.