black friday

Black friday za ugodne popuste

Potebujete kos oblačila, ki vam je predrag? Počakajte na Black Friday:https://www.crnipetek.info.

Black Friday oziroma črni petek je dan, ko so vse trgovine odprte cel dan in cene se zelo znižajo.Black Friday je zelo popularen v Ameriki, saj takrat vsi nakupujejo. Black Friday je dan oziroma tudi teden, ko se po vseh trgovinah začnejo razprodaje. Nakupujete lahko pozno v noč se ustavite na pijači, poklepetate in nadaljujete nakup.

Če imate za kupiti kos oblačila visoko cenovne znamke, se vam svetuje, da počakate na Black Friday in ga kupite takrat, saj so vsi izdelki cenovno znižani tudi do 70%. V zadnjih letih je black Friday postal zelo popularen povsod po svetu, saj se takrat splača kupiti vso belo tehniko, obleke, računalniško opremo in tako prihranimo veliko denarja. Priporočjivo je tudi, da na Black Friday pridemo pripravljeni, z nakupovalnim listkom, kjer imamo stvari, ki jih želimo kupiti in jih potrebujemo. Svetuje se tudi,da imate s seboj kak prigrizek in pijačo, saj se lahko čakanje v vrsti zelo zavleče.

black friday

Verjetno se že sprašujete, kdaj bo Black Friday potekal v letu 2020. Potekal bo v času zimskih nakupovanj in sicer natančneje rečeno 27. novembra. Glede na to, da so trgovine odprte dolgo v noč z izdelki, ki so močno znižani, lahko v trgovinah pričakujemo gnečo, tudi za nestrpne tukaj ni ovir, saj lahko v tem času nakupujete tudi preko veliko različnih spletnih trgovin in tako privarčujete ceno goriva in pa tudi vaš dragocen čas, da se ne vozite in stojite v gneči. Tako lahko nakup opravite doma v udobni sedežni garnituri. Te trgovine, ki ponujajo zelo veliko izbiro tako tehnoloških naprav kot oblek, so Mimovrste, TopShop, Wellneo, Vitapur, Delimano, kjer si lahko privoščite naprave za dobro zimsko peko, EnaA in Spletična, ki ponuja zelo veliko kozmetičnih izdelkov za oba spola in tako lahko poskrbite za razvajanje vašega telesa čez praznike.