agaric

Poslovna darila v am naredijo profit

Ali so poslovna darila še v modi? Vsekakor, najdete jih tukaj www.agaric.si. Vedno bolj so cenjena in vedno bolj so obdarovanci zahtevni, ker nočejo prejemati nečesa, kar jim ne koristi in se valja naokoli ali pa morajo to kar vreči v smeti. S tem si naredite veliko poslovno škodo, ker vam potem stranke in partnerji ne zaupajo, ne vidijo v vas vrednosti in kvalitete. Zato izberite poslovna darila res previdno. Vemo, da večina ljudi ne ve, kaj bi dala ljudem, niti domačim, kaj šele poslovnim partnerjem. Zato pa obstaja super rešitev in sicer podjetje Agaric, ki se je specializiralo prav za poslovna darila.

agaric

Na njihovi spletni strani boste dobili res veliko idej in raznih poslovnih daril v raznih cenovnih rangih. Izbirate lahko med poceni kvalitetnimi darili za širše množice, stranke, delavnice, promocijo in podobno in pa med srednje dragimi darili ter zelo dragimi za posebne poslovne stranke, ki vam dosti pomenijo in vam dosti nosijo dobička v podjetje. Te se splača bogato obdariti, vendar seveda premišljeno. Če ne veste, kaj bi, potem se posvetujte s strokovnjakom iz podjetja Argaric in povedal vam bo, kaj izbrati iz številnostih daril, ki so na razpolago.

Če dobro poznate svojo stranko, potem jo obdarite s tem, kar veste, da bo za njo koristno in uporabno dlje časa. Če bo stranka uporabljala vaš izdelek dolgo časa, jo bo spominjal na vas in seveda bo pri vas kupovala. S tem pa, ko bo usposabljala vaše darilo, ga bo kazala tudi drugim in morda ga bodo tudi drugi uporabili in videli vaš logotip in podatke. Tako si lahko pridobite še več novih strank.

Logotipe lahko daste na majice, kape, dežnike, USB ključke, LCD prikazovalnike, pripomočke za kuhinjo ali pisarno, na pisalo, na steklenice za vodo in bidone pa še bi lahko naštevali.

Nenazadnje jih lahko daste na čokolade in domačo hrano, ki je tudi na razpolago od medu, marmelad, klobas in piškotov,v kar bo vedno šlo v promet in se tega res nihče ne brani. Za bolj prestižne stranke lahko izberete kakovostne rokovnike, denarnice iz usnja in usnjene torbe ter zelo kakovostna ali celo pozlačena pisala. To je malo bolj drago, se pa splača, če nimate veliko poslovnih strank.